Online LEzing via MICROSOFT TEAMS

24 MAART 2022 - 20:00

 
 

DE BITCOIN REVOLUTIE

Meld je nu gratis aan

Via je e-mail ontvang je de link naar de lezing!

[contact-form-7 id=”166″]

Dé Lezing om te starten met Bitcoin

In één uur leer je alles wat je nodig hebt. Je hoeft van te voren niks te weten. Alles wordt van A tot Z toegelicht. En na de lezing is er nog ruimte voor vragen. Na deze lezing weet je alles wat je moet weten over Bitcoin.

Alle (beginners) vragen komen aan bod

Afgelopen maanden heb ik met tientallen mensen gesproken over Bitcoin en al hun vragen verzameld. De belangrijkste vragen licht ik voor je uit tijdens de lezing.

Wat is Bitcoin?

Een decentrale digitale munt, een investering, een opslag van je monetaire energie en meer… Er zijn ontzettend veel verschillende manieren om uit te leggen wat Bitcoin is. Tijdens deze lezing zal ik dit duidelijk uitleggen met gemakkelijke voorbeelden zodat het voor iedereen begrijpbaar is.

Is bitcoin veilig?

Wanneer je Bitcoins koopt is het niet alleen van belang om te weten dat je het op een veilige plek koopt maar ook om ze op een veilig plek op te slaan. Tijdens de lezing zal ik je uitleggen hoe je je bitcoin het beste kan bewaren en kopen.

Hoe zit het met het energie verbruik van Bitcoin?

Het netwerk van Bitcoin gebruikt energie. Het is echter belangrijk om te weten welke energie Bitcoin gebruikt. Tijdens de lezing behandel ik dit onderwerp en vertel ik je waarom er bij het minen van Bitcoin een natuurlijke stimulans (incentive) zit zodat stroom op de meest efficiënte wordt gebruikt. 

Reviews

Wat mensen zeggen over de lezing.

Erg mooi en professioneel gedaan!

Stijn van Eeckhoutte zorgde voor een verrassend onderbouwde lezing over bitcoin. Het werd snel duidelijk dat Stijn wist waar hij het had over had en veel kennis van zaken heeft: echt een verademing tov de gemiddelde Instagram guru die beweert snel rijk te kunnen worden met crypto. Zijn manier van presenteren was erg creatief: zo had hij met speciale software ervoor gezorgd dat zijn powerpoint en zijn webcam in 1 scherm geintegreerd waren. Zeker een aanrader.

Carina Nieuwenweg / Novia Connect

 Aanrader

Veel nieuw inzicht gekregen in de afnemende waarde van geld en de rol van het systeem wat hier achter zit. Ook liet het me inzien wat het belang is om toekomstgericht te investeren in waardevaste assets zoals Bitcoin. Basiskennis over crypto op een duidelijke manier gepresenteerd waar ruimte was voor alle vragen die je hierover kunt hebben.

Hylko Smit / S.O.A.P. Music

Unbiased en eerlijk

Deze bitcoin lezing heeft mij een nieuw perspectief gegeven over bitcoin. Een stukje geschiedenis werd uitgelegd om de oorsprong van het decentrale systeem uit te lichten. En een stukje veiligheid werd aan het licht gebracht. Dit is een goeie basis om te zorgen dat je voorbereid aan je eerste trades begint. Aan te raden voor zowel beginners als gevorderden.

Rik Blom

Een gedetailleerde introductie/uitleg

Duidelijk verteld hoe het is ontstaan en wat het inhoud en wat voor potentie het heeft. Erg duidelijk verwoord door Stijn. Hij heeft het zo goed mogelijk weten te vertalen naar het Nederlands om het wat makkelijker te laten begrijpen voor de starter […]

M. Hooijsma

eer interessant verhaal wat je met passie verteld

Je komt overtuigend over, weet vragen sterk te beantwoorden en je zorgt ervoor dat ik gemotiveerd word om door te leren en mij verder te verdiepen in de bitcoin. Duidelijke presentatie met een goede volgorde. […] Er is sowieso meer publiek die dit moet zien! […]

Leon Pollé

ALLES WETEN OVER BITCOIN?

Meld je nu gratis aan

Via je e-mail ontvang je de link naar de lezing!

[contact-form-7 id=”166″]

Mijn aanraders

Om zelf op onderzoek uit te gaan en meer te ontdekken over Bitcoin en Blockchain.

De Bitcoin Whitepaper

Geschreven door Satoshi Nakamoto in 2008, het beschrijft het originele plan en protocol voor Bitcoin.

Lees hier

Cryptocast | BNR

Cryptocurrencies are here to stay. Herbert Blankkesteijn navigeert je wekelijks door al het cryptonieuws. Langs hypes en trends, winst en verlies.

Luister hier

Modelon Vos

Wekelijks upload ze video’s op YouTube. Samen met meer dan 80.000 abonnees en maandelijks 400.000 kijkers houd ze je op de hoogte over het laatste nieuws omtrent macro-economie, bitcoin en technische analyse.

Bekijk hier

DE BITCOIN REVOLUTIE

Meld je nu gratis aan

Via je e-mail ontvang je de link naar de lezing!

[contact-form-7 id=”166″]