De Bitcoin Revolutie

Een gedecentraliseerd geldsysteem dat de wereld zal veranderen en mensen helpt om hun eigen geld te beheren zonder afhankelijk te zijn van een derde partij.

IK WIL EEN LEZING BOEKEN / BIJWONEN

Al uw vragen komen aan bod

  • Hoe werkt Bitcoin precies?
  • wat een echte Bitcoin?
  • Hoe ziet de Blockchain eruit?
  • Is het wel veilig?
  • Wat voor effect heeft het als de geldstroom niet centraal beheert wordt?
  • Hoe zit het met het energie verbruik van Bitcoin?
  • Welke effecten heeft bitcoin op de maatschappij?

Erg mooi en professioneel gedaan!

Stijn van Eeckhoutte zorgde voor een verrassend onderbouwde lezing over bitcoin. Het werd snel duidelijk dat Stijn wist waar hij het had over had en veel kennis van zaken heeft: echt een verademing tov de gemiddelde Instagram guru die beweert snel rijk te kunnen worden met crypto. Zijn manier van presenteren was erg creatief: zo had hij met speciale software ervoor gezorgd dat zijn powerpoint en zijn webcam in 1 scherm geintegreerd waren. Zeker een aanrader.

Carina Nieuwenweg / Novia Connect

 Aanrader

Veel nieuw inzicht gekregen in de afnemende waarde van geld en de rol van het systeem wat hier achter zit. Ook liet het me inzien wat het belang is om toekomstgericht te investeren in waardevaste assets zoals Bitcoin. Basiskennis over crypto op een duidelijke manier gepresenteerd waar ruimte was voor alle vragen die je hierover kunt hebben.

Hylko Smit / S.O.A.P. Music

Unbiased en eerlijk

Deze bitcoin lezing heeft mij een nieuw perspectief gegeven over bitcoin. Een stukje geschiedenis werd uitgelegd om de oorsprong van het decentrale systeem uit te lichten. En een stukje veiligheid werd aan het licht gebracht. Dit is een goeie basis om te zorgen dat je voorbereid aan je eerste trades begint. Aan te raden voor zowel beginners als gevorderden.

Rik Blom

Een gedetailleerde introductie/uitleg

Duidelijk verteld hoe het is ontstaan en wat het inhoud en wat voor potentie het heeft. Erg duidelijk verwoord door Stijn. Hij heeft het zo goed mogelijk weten te vertalen naar het Nederlands om het wat makkelijker te laten begrijpen voor de starter […]

M. Hooijsma

Zeer interessant verhaal wat je met passie verteld

Je komt overtuigend over, weet vragen sterk te beantwoorden en je zorgt ervoor dat ik gemotiveerd word om door te leren en mij verder te verdiepen in de bitcoin. Duidelijke presentatie met een goede volgorde. […] Er is sowieso meer publiek die dit moet zien! […]

Leon Pollé

Heel goed

Begon wel beetje laat maar was een goed duidelijk verhaal waarin de eigen visie van de verteller naar voren kwam. 

Emre Yasar / Bleached Renaissance

Leuk en zeer informatief

Helder uiteengezet wat er mis is met het huidige geldsysteem en wat Bitcoin hierin gaat veranderen.

Mark Dubbeldam

Super leerzaam en mooie filosofie

Bram Ravenhorst / Divantfleurt

Helder betoog

Zeer informatief en inspirerend.

Filip Ve